keskiviikko 6. elokuuta 2014Yhteistä kylää etsimässä
IDEOITA JA TAVOITTEITA LAPSIPERHEIDEN ARKEEN SODANKYLÄSSÄ

Sompion kirjasto ja YHTEYS - Yhdessä tekemisen yhteisöt -hanke järjestää 20. elokuuta keskustelu- ja ideointitilaisuuden, jossa käsitellään muualta paikkakunnalle muuttaneiden lapsiperheiden tilannetta ja palveluita Sodankylässä sekä pohditaan kyläyhteisön merkitystä nykypäivässä.

Sodankylään muuttaa paljon lapsiperheitä muualta Suomesta ja ulkomailta. Kotoutuminen Sodankylään voi kuitenkin olla hankalaa, sillä tieto palveluista, tapahtumista ja toimintamahdollisuuksista ei aina tavoita uusia tulijoita. Kunta haluaa kehittää asukkaidensa vaikuttamismahdollisuuksia, ja nyt järjestettävässä tilaisuudessa äideillä on mahdollisuus kehittää tiedotusta ja toimintatapoja yhdessä kunnan virkamiesten, kolmannen sektorin ja muiden palveluntuottajien kanssa.

Toiminnallisen ja vuorovaikutteisen illan tavoitteena on löytää toimenpideideoita lapsiperheiden arjen kehittämiseksi ja yhteisöllisyyden lisäämiseksi Sodankylässä. Tilaisuus toteutetaan suomen- ja englanninkielellä. IDEA(al)ILTA, THE IDEA(l) EVENING Sodankylän valtuustosalissa ke 20.8. klo 17-20.30. Tilaisuus on kaikille avoin, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista linkissä http://www.webropolsurveys.com/S/65D82A67ECF2AFD2.par
tai tiinaliisa.multamaki@sodankyla.fi.


YHTEYS – Yhdessä tekemisen yhteisöt on Lapin Yliopiston koordinoima ESR -hanke ja se kestää vuoden loppuun asti.

Lisätietoja:


 
projektisuunnittelija Tiinaliisa Multamäki
Sompion kirjasto/ YHTEYS – Yhdessä tekemisen yhteisöt
p. 040 592 8949
www.facebook.com/yhdessatekemisenyhteisot
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti