maanantai 25. elokuuta 2014

Turvallisuus globaalissa maailmassa ja ihmisten arjessa
Turvallisuus maailmassa ja arjessa - puolustusministeri Carl Haglund vierailee Rovaniemellä

Carl Haglund puhuu kaikille avoimessa TURVALLISUUS-foorumissa maanantaina 29.9.2014 klo 16.00 Korundissa. Foorumissa käsitellään turvallisuutta eri näkökulmista. Mitä turvallisuus on globaalissa maailmassa ja ihmisten arjessa?

Ministerin puheenvuoro on klo 16-17.30. Foorumi jatkuu turvallisuuteen liittyvien teemojen yleisenä pohdintana klo 20 saakka. Tavoitteena jakaa ja koota kansalaisten mietteitä turvallisuudesta. Foorumin järjestävät yhteistyössä puolustusministeriön kanssa Lapin yliopiston YHTEYS-yhdessä tekemisen yhteisöt ja Rovaniemen kansalaisopisto. Kaikki teemasta kiinnostuneet ovat sydämellisesti tervetulleita kuulemaan ja keskustelemaan. 
Lisätietoja Leila Rautiolta, leila.rautio (at) ulapland.fi.
Kahvitarjoilun vuoksi ennakkoilmoittautumiset Rovaniemen kansalaisopistoon puhelimella 040 487 3010


Ministerin puheenvuoro on klo 16-17.30. Foorumi jatkuu turvallisuuteen liittyvien teemojen yhteisellä pohdinnalla klo 20 saakka. Tavoitteena on jakaa ja koota kansalaisten mietteitä turvallisuudesta. Foorumin järjestävät yhteistyössä puolustusministeriön kanssa Lapin yliopiston YHTEYS – Yhdessä tekemisen yhteisöt – hanke ja ROVALA, Rovaniemen kansalaisopisto. Kaikki teemasta kiinnostuneet ovat sydämellisesti tervetulleita kuulemaan ja keskustelemaan
Netissä: http://urly.fi/gi5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti