perjantai 27. syyskuuta 2013

Tarinoita elinikäisestä oppimisesta Rovalassa 5.10.

Elinikäinen oppiminen ja aktiivinen kansalaisuus Rovaniemellä ja sinun elämässäsi? Olemme kiinnostuneita kuulemaan ja jakamaan kokemuksia siitä, miten Rovalan kansalaisopisto näyttäytyy rovaniemeläisten kokemuksissa ja muistoissa.
 
Rovaniemen kansalaisopistossa järjestetään tarinatupa, jossa harjoitellaan suullista tarinankerrontaa 5.10.2013   klo 10 - 16 Riitta-Liisa Heikkinen-Moilasen johdolla.

Riittää, kun mielessäsi on jokin muisto tai sattumus, jonka haluat jakaa toisten kanssa. Päivän tarkoituksena on tuottaa kokemuksia siitä, kuinka arkiset ajatukset, ilot ja surut ovat kertomisen arvoisia. Samalla harjoittelemme oman kerronnan kehittämistä ja pohdimme miten arkipäiväisestä elämästä voi rakentaa tarinan.

Tarinatuvan aikana myös nikkaroidaan muutaman minuutit taltioitavat jutut, joissa toteutuu tarinan kaari. Samalla harjoitellaan kerrontaa ja tarinan rakentamisen yksityiskohtia, kuten vuorovaikutusta kuulijoihin ja sisällön yksinkertaistamista oleellisiin asioihin. Tarinatuvan tarkoituksena on neuvoa ja antaa palautetta rennossa ilmapiirissä. Yhdessä pohtien tarinasta hioutuvat turhat koukut ja ylimääräiset rönsyt. 
Tilaisuus on ilmainen ja se toteutetaan Rovaniemen  kansalaisopiston ja YHTEYS -hankkeen yhteistyönä. Kahvitarjoilu! 
 

Ilmoittautuminen Rovaniemen kansalaisopiston toimistoon: 040 487 3010 tai internetin kautta www.rovala.fi/kansalaisopisto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti