maanantai 2. syyskuuta 2013

Hyvä olla nuorena Valkeakoskella

Hyvä olla nuorena Koskissa -kansalaisfoorumi 6.9.2013

Miten nuoret voivat olla oman hyvinvointinsa aktiivisia kansalaisvaikuttajia? Etsimme siihen yhdessä tekemällä vastauksia, kun Valkeakosken Tietotien lukiolla järjestetään kansalaisfoorumi yhdessä Valkeakoski-opiston, Valkeakosken kirjaston, Tietotien lukion ja YHTEYS-hankkeen kanssa.
 

Foorumin aluksi haastatellaan lyhyesti asiantuntijoita kulttuuri-, liikunta- sivistys- ja nuorisotoimelta, jotka tuovat teemaan erilaisia näkökulmia. Lukiolaisten yhteiskuntaopin kurssilaisia, oppilaskunnan edustajia ja muita osallistuvia valkeakoskilaisia haastetaan foorumin aikana tuomaan mielipiteitään aktiivisesti esille. Keskustelevan demokratian hengessä osallistujat pääsevät yhdessä työstämään hyvinvointinsa avaintekijöitä. YHTEYS-foorumissa tavoitteena on lisätä tietoisuutta ja kokemuksia aktiivisesta kansalaisuudesta ja ruohonjuuritason vaikuttamisesta – jokainen halukas saa esittää argumenttinsa ja tulee tilaisuudessa kuulluksi. Ajatukset kerätään yhteiseen julkilausumaan.
 

Tilaisuuden juontavat kirjaston Timo Villberg ja Valkeakoski-opiston Tarja Kiuru. Taustamusiikista vastaa Vanhat hanurit ja alkuun on teatteri-ilmaisunkoululaisten lyhyt improvisaatioesitys.

Tietotien lukiolle toivotetaan kaikki kansalaisvaikuttamisesta kiinnostuneet valkeakoskelaiset tervetulleiksi perjantaina 6.9. klo 13.30–15.45. Tilaisuudessa on lukion oppilaskunnan järjestämä kahvitarjoilu 13.15 alkaen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti