maanantai 29. syyskuuta 2014

Kuule ja vaikuta kansalaisopistotoimintaan Kangasalalla!Keskusteluun kansalaisopistotoiminnasta on mahdollisuus osallistua 8.10. klo 18-20, kun Valkeakoski-opisto järjestää opistofoorumin kirjaston Harjula-salissa tavatakseen paikkakuntalaisia. Tilaisuudessa on kenen tahansa mahdollisuus kysyä ja kuulla kansalaisopiston toiminnasta sekä tavata uusia ihmisiä yhteistoiminnan merkeissä.

Opistofoorumi on jatkoa viime keväänä toteutetulle Luopioisten foorumille. Hyvän kokemuksen innostamana kaikkia kiinnostuneita kutsutaankin nyt Kangasalalla osallistumaan keskusteluun tulevaisuuden kansalaisopistosta ja kurssitoiveista. Foorumikeskustelun aikana osallistujia haastetaan pohtimaan, mitä kaikkea voidaan yhdessä toimien kehittää ja toteuttaa?

Foorumissa keskustellaan aiheesta rennossa ilmapiirissä ja toisten mielipiteitä kunnioittaen. Teemaan on tarkoitus löytää erilaisia näkökulmia mahdollisimman monipuolisen tiedon tuottamiseksi ja myös yleiseksi tiedoksi. Tavoitteena on kannustaa aktiiviseen kansalaisuuteen, edistää kansalaisten vaikutusmahdollisuuksia ja vuorovaikutusta. Tilaisuus toteutetaan osana YHTEYS – Yhdessä tekemisen yhteisöt -hanketta. 

Lisätietoa tapahtumasta
Tarja Kiuru  etunimi.sukunimi (at) valkeakoski.fi
puh. 040 335 701

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti