tiistai 2. syyskuuta 2014

Huomisen kirjasto Valkeakoskella


Valkeakosken kaupunginkirjastolla on lähivuosina edessään uudistumisen aika. Vielä ei ole päätetty, peruskorjataanko nykyiset tilat vai siirtyykö pääkirjasto aivan uusiin tiloihin.
Valkeakosken kaupunginkirjasto ja YHTEYS – yhdessä tekemisen yhteisöt -hanke järjestävät syyskuun aikana sarjan keskusteluhetkiä, joissa kuntalaiset ja kunnassa päivittäin asioivat voivat kertoa mielipiteitään, tarpeitaan ja näkemyksiään kirjaston uudistumistavoitteista.

Keskusteluiden aiheina ovat mm. kirjaston tilat, tapahtumat, palvelut ja aineistot. Millaisia tiloja kirjastossa tulisi olla? Mahtuuko kirjastoon sekä ääntä että hiljaisuutta? Mitä ajattelet sähköisistä aineistoista? Keskustelujen tarkoituksena on rohkaista ihmisiä kertomaan toiveistaan kaupunginkirjastoa kohtaan. Yhdessä tilaisuudet muodostavat aktiiviseen kansalaisuuteen kannustavan keskustelufoorumin.

Tulevaisuuden kirjastosta Valkeakoskella pääsee vaihtamaan ajatuksia seuraavasti:
- To 4.9. klo 14 keskusteluhetkessä Hämeen ammattikorkeakoulun Valkeakosken Campus Centerissä, kokoushuone Aurinkoinen
- Pe 5.9. klo 13 alkaen kaupunginkirjaston esittelypisteen ääressä Koskikaran syystapahtumassa
- Viikolla 37 kirjastoauto Wallen matkassa, ajankohdat täsmentyvät myöhemmin
- Ti 16.9. klo 18 keskusteluhetkessä Sääksmäen kirjastossa
- Ti 23.9. Valkeakosken kaupunginkirjastossa PIKI-päivänä
Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita osallistumaan ja pohtimaan, millainen uuden kaupunginkirjaston tulisi olla! Tilaisuudet ovat maksuttomia.

Kaupunginkirjaston uudistusta koskeviin toiveisiin voi vastata myös kyselylomakkeella, joka tulee jakoon kirjaston toimipisteisiin sekä löytymään kaupunginkirjaston internetsivuilta 
www.valkeakoski.fi/portal/suomi/kulttuuri_ja_vapaa-aika/kirjasto

Lisätietoja:
Valkeakosken kaupunginkirjasto
YHTEYS-hankkeen projektikoordinaattori Leila Rautio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti