torstai 27. helmikuuta 2014

Riittääkö rakkautta?

Keskustelufoorumi 14.3. Rovaniemellä

Rakkaudesta on puhe 14.3. klo 18.00 alkaen, kun Rovaniemen kansalaisopistossa on vieraana lappilainen kirjailija Mirjam Kälkäjä. Keskustelufoorumissa pohditaan rakkauden eri ulottuvuuksia – pakeneeko rakkaus arjesta vai muuttaako se ihmisen?

Tilaisuuden tavoitteena on tuoda esille näkemyksiä välittämisestä ja keskustelua rakkauden kokemuksista. Keskustelemme aiheesta rennossa ilmapiirissä, toistemme mielipiteitä kunnioittaen. Teemaan on tarkoitus löytää erilaisia näkökulmia mahdollisimman monipuolisen tiedon tuottamiseksi yleiseksi tiedoksi ja yhteiseen muistioon.

Mirjam Kälkäjä
Yhteys-foorumien tavoitteena on edistää kansalaisten vaikutusmahdollisuuksia ja vuorovaikutusta. Tapaamisissa käsitellä arjen teemoja ja etsitään yhdessä avaimia elämän eri vaiheisiin. Kussakin tilaisuudessa aiheeseen johdattelee alansa huippuvieras. Seuraavat foorumit järjestetään huhtikuussa ja kesäkuussa.


Riittääkö Rakkautta? -foorumin vieras kirjailija Mirjam Kälkäjä asuu Torniossa. Hän on kirjoittanut paljon Petsamosta ja käsitellyt teoksissaan yhteisöstä poikkeavia yksilöitä ja muita elämän orpoja.

Tilaisuus järjestetään Rovaniemen kansalaisopistossa osoitteessa Rovala 5. Ilmoittautuminen kahvitarjoiluja varten toimistoon 040 487 3010 tai www.rovala.fi/kansalaisopisto

Tilaisuudet järjestävät yhteistyönä YHTEYS - Yhdessä tekemisen yhteisöt hanke ja Rovaniemen kansalaisopisto.

Lisätietoja:
YHTEYS-hankkeen projektikoordinaattori Jenny Viitanen
jenny.viitanen@ulapland.fi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti