keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Yrittäjyyden esteitä raivaamassa!

Keskustelufoorumi sinulle yrittäjä!

Tule keskustelemaan, saamaan tietoa ja jakamaan kokemuksiasi YHTEYS-hankkeen keskustelufoorumissa tiistaina 26.11. klo 14.00 alkaen Posion virastotalon valtuustosalissa. Tilaisuuden teema on "Yrittäjyyden haasteet ja tiedotuksen monet vaihtoehdot". 

Posiolaisia haastetaan tuomaan aktiivisesti esille mielipiteitään elinkeinoelämän mahdollisuuksista ja mahdottomuuksista. Millaisia ovat yrittäjyyden haasteet? Miten näitä esteitä voitaisiin raivata? Keskustelun hengessä osallistujat pääsevät työstämään ja ideoimaan yhdessä ehdotuksia ja ajatuksia ratkaisumalleiksi.

Tilaisuuden aikana kuullaan Luostolan hevostilalla yrittäjänä toimivan Henna Koskisen kokemuksista tietotekniikan ja internetin antamista hyödyistä, helpoista ja jopa ilmaisista mahdollisuuksista. Samalla keskustellaan mahdollisesti tarvittavasta koulutuksesta ja mistä aiheesta.

YHTEYS-foorumissa, joka järjestetään yhteistyössä Posion kansalaisopiston ja Lapin yliopiston kanssa ja tavoitteena on kannustaa aktiivista kansalaisuutta ja ruohonjuuritason vaikuttamista – jokainen halukas tuo esittää mielipiteensä ja perustelunsa ja hän tulee myös tilaisuudessa kuulluksi.

Esille nousset haasteet, ideat ja ajatukset kootaan yhteen ja ne viedään myös tiedoksi kunnan johdolle ja luottamusmiehille. 


 

Tilaisuus on maksuton. Kahvitarjoilu! Järjestelyiden vuoksi tarvitaan ilmoittautuminen, 
puh, 040-8012401 Posion kansalaisopistolle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti