keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Kokemuksia kansalaisopistosta!?

YHTEYS-Tarinatupa Helsingissä 15.4.2014

Miten onnistuisimme välittämään erilaiset kansalaisopisto- ja kurssikokemukset kaikkien kiinnostuneiden ja myös nuorempien sukupolvien kuultaviksi? Miten nostaisimme esille nykyistä opistolaisyhdistystoimintaa?

Lämpimästi tervetuloa YHTEYS-hankkeen ja Kansalaisopistojen liiton Tarinatupaan tiistaina 15.4.2014 klo 10.00–13.00. Kokoonnumme Helsingin suomenkielisen työväenopiston opistotalolla. Aloitamme aamukahvin ja esittelyn merkeissä. Projektikoordinaattori Jenny Viitanen Lapin yliopistolta kertoo aluksi hieman päivän kulusta ja tarinatuvan ideasta. Tarinatuvan aiheena on ”Kertomuksia kansalaisopistosta”.

Kuva Elina Vesalainen (KoL)

Päivän tavoitteena on innostaa kertomaan uusin tavoin. Ajatuksena on tuottaa opistokokemuksista henkilökohtaista ja yhteistä tarinaa helpolla ja mukavalla tavalla. Jos teillä on valokuvia osallistumisesta kansalaisopistotoimintaan, voitte mieluusti ottaa niitä mukaan hyödynnettäviksi. Tarinatuvassa voidaan äänittää pieniä tarinoita myös nauhurille. Äänitallenteen ja valokuvan yhdistelmästä voidaan tehdä yhdessä digitarinoita. Halutessanne voitte kirjata kokemuksianne ja ajatuksianne paperille etukäteen.

Ohjelmassa:

Lyhyt esittelykierros
Kevyt harjoittelukierros - kuinka kaikissa piilee pieni tarinankertoja!
Miksi kansalaisopistokokemuksia esille?
Millä kursseilla olen kansalaisopistossa käynyt?
Kerrotaan kokemuksia nauhalle ja pohditaan yhdessä missä kaikkialla niitä voisi esittää.

Tiedossa on mielenkiintoinen tuokio, joka muotoutuu juuri tämän ryhmän näköiseksi.  Toivotamme kaikki kiinnostuneet lämpimästi tervetulleiksi opistolaisyhdistyksen Tarinatupaan!

Kahvitarjoilua varten pyytäisimme vielä ilmoittamaan mahdollisista allergioista 11.4. mennessä elina.vesalainen(at)ktol.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti